xxx

Ski Andorre

 

 

  1.  Raons per venir a Andorra

 

 

1. Tot un país per esquiar. 303 km de pistes en dos dominis esquiables: Grandvalira i Vallnord.
2. El major nombre de remuntadors mecànics del món per km2: en proporció als 468 km2 de superfície del país!
3. Sempre a prop d'una estació d'esquí.> Allà on decideixis allotjar-te, sempre tindràs molt a prop l'accés a una estació. La màxima distància de la capital a qualsevol estació és de 28 km.
4. Gran diversitat d'oferta d'esquí: 183 pistes. Esquí per a tots els nivells i tecnologia punta en totes les instal·lacions mecàniques.
5. Neu garantida tota la temporada. Les estacions comencen a 1.500 metres a la base i arriben fins als 2.640 metres d'altitud màxima. Més de 1.300 canons de neu i una experiència incomparable en la feina de preparació de pistes garanteixen el 54% de la innivació del dels dominis esquiables.
6. Important oferta hotelera. La més gran dels Pirineus, amb més de 33.500 llits i una molt bona relació qualitat/preu.
7. Gran professionalitat. Tots els monitors de les escoles, així com la major part dels operadors (pisters, conductors de màquines trepitjaneu, canoners..) estan titulats. La formació a tots els nivells és una de les prioritats de les estacions.

8. Après-ski molt variat. Tots els membres de la família poden ocupar el seu temps lliure amb múltiples activitats, esportives, culturals i d'oci.
9. La major galeria comercial d'Europa oberta els 7 dies de la setmana. Més de 1.500 comerços i botigues on trobaràs allò que estaves buscant. El disseny i el luxe, la moda, la joieria, l'electrònica o els productes de farmàcia amb impostos reduïts.
10. Fidelitat dels nostres clients. Des de l'any 1957, en què es va crear la primera estació d'esquí del Principat, tenim clients que no deixen de visitar-nos cada any, que valoren la nostra experiència i gaudeixen del tracte cordial que Andorra sap donar als seus hostes.

Grandvalira

MES DE 200 KM DE PISTES

 

 Pistas de esqui Grandvalira Andorra

 

Valnord

 

 


Valid HTML 4.01 Transitional Valid CSS!
Website: M·SCA