xxx

Cami de la Ruta del Ferro

 

 

Intineraris de muntIanya Andorra, excursions de muntanya.

 

Distància:   2500 m

Desnivell:   100 m.

Dificultat:  Nul·la. Per totes les edats.

 

http://www.excursionsandorra.com/excursions/pics/Cami del Ferro 1.jpg 

Ruta del Ferro ordino - Excursions Andorra - Hotel Univers Encamp 

 

Sortirem del poble d’Ordino en direcció a Arcalís. En arribar a la sortida de Llorts, trobarem un aparcament on hi aparcarem el cotxe. Al costat, hi trobarem l’entrada de una antiga mina de ferro. El camí, antigament s’utilitzava per transportar el material a les antigues fargues d’Ordino i la farga Rossell de la Massana. Actualment és una ruta cultural de gairebé 2,5 km. Al llarg del camí trobarem 7 escultures de ferro d’artistes de diferents països. Uns 50 m més avall hi ha un petit pont amb una escultura i més enllà un carro de ferro. El camí va seguint durant 1,5 km més fins a arribar al final del trajecte a Sant Martí de la Cortinada. És una passejada molt agradable i fàcil per a totes les edats.

 

A l'hotel Univers situat al centre d' Encamp, trobarà un hotel de muntanya diferent, càlid, acollidor, amb una marcada personalitat i un serveis i atenció irrefosable.
El ser un hotel petit i familiar ens permet oferir-li un tracte personal que el farà sentir com a casa, el gust i cura pels detalls, la diversitat de serveis i la qualitat dels productes del nostre restaurant, no deixa res a l’atzar perquè durant la seva estada, pugui gaudir al màxim del seu temps d’esquí, excursións de muntanya, i relax.
Hotel de muntanya Andorra, excursion Andorra, esqui Andorra.
Hotel a Encamp, hotel a Andorra, hotel de muntanya a Encamp Andorra, hotel a Grandvalira, excursions de muntanya, esqui de muntanya.
 

Copyright 2009 by Jaume Coma - hotel Univers

Webdesiugn by Jaume

Webmaster: hotelunivers@andorra.ad


Valid HTML 4.01 Transitional Valid CSS!
Website: MĚSCA