xxx

Camí del tomb de les Neres

 

 

  • Ruta circular
  • Sotida             del Coll d'Ordino
  • Recorregut    8Km.
  • Desnivell       198 m.
  • Temps           3h.

 Excursions de muntanya hotel Univers d'Encamp Andorra

Vine al camí interparroquial del Tomb de les Neres. T’explicarem la fauna i flora característica. Una Ruta Circular i moltes possibilitats. No t’ho pots perdre, és una Ruta per gaudir.

Informació Bàsica: Aquest recorregut, de 8 km i un desnivell de 198 m, amb una durada aprox. De 3 h. Transcorre pels boscos i prats de les parròquies de Canillo, Encamp, Ordino i La Massana.

Ruta Circular: És un camí que el podeu iniciar de diversos punts. Nosaltres recomanem l’entrada pel Coll d’Ordino, cap a la vessant de Canillo, per la seva accessibilitat.

Moltes possibilitats: És una ruta de la que podeu gaudir d’una estona divertida. Per descobrir la vegetació, la fauna i els paisatges. Una ruta ideal per nens, si opteu per fer el tram inicial per admirar grans paisatges. També és una ruta aliada als esportistes.

Itinerari recomanat: Trobareu fàcilment, l’inici del recorregut està marcat amb un rètol, inclou un mapa i la llegenda. Des de l’inici podem veure la taula d’orientació panoràmica. Ens endinsem en territori canillenc pel Bosc de la Tosa. Un bosc ideal per a la recerca de bolets, us aconsellem que empleneu les cantimplores d’aigua a la font que veurem, ja que el pròxim punt està situat a la font del mallol, a la Massana. Continuem pel camí i passem al Bosc de la Plana Blanca, en territori la Solana d’Encamp. Des d’aquí podem observar unes increïbles vistes panoràmiques de la vila i la zona de Bartra. Us sorprendran les vistes úniques al llac d’ Engolasters i del camí de les Pardines. Seguint aquest bosc arribem a la vessant massanenca i ens endinsem al Bosc de la Plana, pel camí ens veurem envoltats de pi roig i bedolls. Des d’aquest camí arribem a la Font del Mallol, podrem reposar al berenador, equipat amb graelles. Refetes les forces, ens dirigim cap a la Collada de l’Estall, Un prat obert i ampli. Des d’aquest prat veurem una pista forestal és per on haureu d’accedir al Camí del Tomb de les Neres. Des de la Collada de l’Estall entrem al Bosc del Coll d’Ordino en territori ondinenc. En aquest tram, hi trobarem avets que poden arribar fins als 24 m. D’alçada, entre moltes altres coses. Trobarem l’enllaç amb el GR que si l’agafem ens durà fins l’àrea de picnic de la Font de la Navina, equipat. Si seguim, arribarem al punt d’inici del Coll d’Ordino amb la seva taula d’orientació panoràmica i el camí cap al Pic de Casamanya, un pic emblemàtic i dels més cèntrics del país (2.740 m.)

 

A l'hotel Univers situat al centre d' Encamp, trobarà un hotel de muntanya diferent, càlid, acollidor, amb una marcada personalitat i un serveis i atenció irrefosable. El ser un hotel petit i familiar ens permet oferir-li un tracte personal que el farà sentir com a casa, el gust i cura pels detalls, la diversitat de serveis i la qualitat dels productes del nostre restaurant, no deixa res a l’atzar perquè durant la seva estada, pugui gaudir al màxim del seu temps d’esquí, excursións de muntanya, i relax.

 

 Hotel de muntanya Andorra, excursion Andorra, esqui Andorra.
Hotel a Encamp, hotel a Andorra, hotel de muntanya a Encamp Andorra, hotel a Grandvalira, excursions de muntanya, esqui de muntanya.
 

Copyright 2009 by Jaume Coma - hotel Univers

Webdesiugn by Jaume

Webmaster: hotelunivers@andorra.ad


Valid HTML 4.01 Transitional Valid CSS!
Website: M·SCA