xxx

CAMÍ DEL TOLL DEL BULLIDOR

 

   Intineraris de muntIanya Andorra, excursions de muntanya.

 

Distància:  865 m.

Temps:  30 mn.

Desnivell:  54 m.

Dificultat:  Nul·la.  Per totes les edats.

 

http://www.excursionsandorra.com/excursions/pics/Toll del Bullidor 2.JPG 

http://www.excursionsandorra.com/excursions/pics/Camí del Toll Del Bullido.jpg 

 

Sortirem de la casa situada just després del pont de les Molleres (1426 m.), a uns 200 m de la rotonda de Meritxell en direcció a Canillo.

Passejada molt curta i agradable que segueix el riu Valira fins arribar a unes plataformes amb unes escales metàl·liques que són un bon mirador sobre el toll del Bullidor i també el forat de la Bor. Des del camí gaudirem d’una molt bona vista sobre Meritxell i les bordes de Molleres.

El hotel Univers situat al centre d' Encamp, trobarà un hotel de muntanya diferent, càlid, acollidor, amb una marcada personalitat i un serveis i atenció irrefosable.
Al'ser un hotel petit i familiar ens permet oferir-li un tracte personal que el farà sentir com a casa, el gust i cura pels detalls, la diversitat de serveis i la qualitat dels productes del nostre restaurant, no deixa res a l’atzar perquè durant la seva estada, pugui gaudir al màxim del seu temps d’esquí, excursións de muntanya, i relax.
Hotel de muntanya Andorra, excursion Andorra, esqui Andorra.
Hotel a Encamp, hotel a Andorra, hotel de muntanya a Encamp Andorra, hotel a Grandvalira, excursions de muntanya, esqui de muntanya.
 

Copyright 2009 by Jaume Coma - hotel Univers

Webdesiugn by Jaume

Webmaster: hotelunivers@andorra.ad

 


Valid HTML 4.01 Transitional Valid CSS!
Website: M·SCA