xxx

Camí­ del Gall de Soldeu a Canillo

 

 Intineraris de muntIanya Andorra, excursions de muntanya.

 

Sortida:  Soldeu

Dificultat: baixa

Desnivell:  280 m.

Temps:  2 hores

 

http://www.excursionsandorra.com/excursions/pics/cami del gall.jpg 

http://www.excursionsandorra.com/excursions/pics/cami del gall 2.jpg 

 

Sortida del costat de l’hípica de Soldeu, on hi trobarem un rètol indicant el començament del camí que està marcat amb símbols d’animals damunt les pedres i amb cartells. Seguim en direcció a El Tarter. Tot al llarg del itinerari, trobarem indicadors dels diferents tipus de vegetació que anirem trobant. Més o menys, a l’alçada de Ransol, passarem per un pontet penjat. Abans d’arribar a Canillo, trobarem un fort pendent que haurem de baixar per arribar al poble.

És una passejada molt agradable i distreta a l’abast de qualsevol persona i sense cap dificultat. Hi ha múltiples connexions  amb la carretera general per la qual cosa, hom pot adaptar la llargada de la passejada.

 

 

A l'hotel Univers situat al centre d' Encamp, trobarà un hotel de muntanya diferent, càlid, acollidor, amb una marcada personalitat i un serveis i atenció irrefosable.
El ser un hotel petit i familiar ens permet oferir-li un tracte personal que el farà sentir com a casa, el gust i cura pels detalls, la diversitat de serveis i la qualitat dels productes del nostre restaurant, no deixa res a l’atzar perquè durant la seva estada, pugui gaudir al màxim del seu temps d’esquí, excursións de muntanya, i relax.

 Hotel de muntanya Andorra, excursion Andorra, esqui Andorra.

Hotel a Encamp, hotel a Andorra, hotel de muntanya a Encamp Andorra, hotel a Grandvalira, excursions de muntanya, esqui de muntanya.
 

Copyright 2009 by Jaume Coma - hotel Univers

Webdesiugn by Jaume

Webmaster: hotelunivers@andorra.ad

 

 


Valid HTML 4.01 Transitional Valid CSS!
Website: M·SCA