xxx

Cami del obac de la Vall d'Incles

 

 Excursions de muntanya hotel Univers encamp Vall d'Incles

 Vall d'Incles, hotel Univers, Encamp Andorra.

  El camí de l’Obac d’Incles, que parteix de l’inici de la vall d’Incles i segueix el curs del riu durant 2,6 km. El trajecte és molt planer —el desnivell màxim és de 68 m— i l’amplada més estreta és d’1,5 m, de manera que és accessible a tothom.

El camí es pot fer a peu, amb bicicleta i, a l’hivern, amb esquís de fons. I al llarg del trajecte s’han instal·lat bancs.

Passejada molt sencilla i maca per fer amb nens o pel plaer de gaudir de la natura. El mes complicat es evitar els tolls d'aigua i diferents rierols que travessen el cami de l'obac que podria estar millor acabat.

 

A l'hotel Univers situat al centre d' Encamp, trobarà un hotel de muntanya diferent, càlid, acollidor, amb una marcada personalitat i un serveis i atenció irrefosable.
El ser un hotel petit i familiar ens permet oferir-li un tracte personal que el farà sentir com a casa, el gust i cura pels detalls, la diversitat de serveis i la qualitat dels productes del nostre restaurant, no deixa res a l’atzar perquè durant la seva estada, pugui gaudir al màxim del seu temps d’esquí, excursións de muntanya, i relax.

 Hotel a Encamp, hotel a Andorra, hotel de muntanya a Encamp Andorra, hotel a Grandvalira, excursions de muntanya, esqui de muntanya.


Copyright 2009 by Jaume Coma - hotel Univers

Webdesiugn by Jaume

Webmaster: hotelunivers@andorra.ad


Valid HTML 4.01 Transitional Valid CSS!
Website: M·SCA