xxx

Lake de Angonella

 

   ortida:  del poble de Llorts

Temps: 2h 30mn anada

Desnivell: 1.000 m.

 

 http://www.excursionsandorra.com/excursions/pics/Estany de l'Angonella 0.jpg

El punt de sortida és des del rètol informatiu dels estanys de l’Angonella, al costat de la font que és troba al mig del poble de Llorts. Pujarem pel cantó esquerre del riu de l’Angonella per una forta pujada pel mig del bosc. El camí passa per sota unes bordes situades a la dreta del mateix. Seguirem el camí i veurem a sota el riu que forma un engorg formant salts d’aigua. Travessarem el riu d’Aiguarebre i uns prats, fins a sortir del bosc tot acostant-nos a la base d’una graonada esquistosa. El camí puja tot dret fent llaçades entre roques fins a l’estret de l’Angonella accedint a la part superior de la vall fins a trobar el refugi. Tot seguit, continuarem per uns prats i arribarem al primer llac, el més petit de tots. Continuarem per la dreta del riu i trobarem el segon. Tornem a travessar el riu per una pedrera fins al tercer estany de l’Angonella. Els pics que l’envolten, el Cataperdís, el de les Fonts i el que els hi dóna el nom, el de l’Angonella, li confereixen un ambient d’alta muntanya.

 

A l'hotel Univers situat al centre d' Encamp, trobarà un hotel de muntanya diferent, càlid, acollidor, amb una marcada personalitat i un serveis i atenció irrefosable. El ser un hotel petit i familiar ens permet oferir-li un tracte personal que el farà sentir com a casa, el gust i cura pels detalls, la diversitat de serveis i la qualitat dels productes del nostre restaurant, no deixa res a l’atzar perquè durant la seva estada, pugui gaudir al màxim del seu temps d’esquí, excursións de muntanya, i relax.

 

 Hotel de muntanya Andorra, excursion Andorra, esqui Andorra.
Hotel a Encamp, hotel a Andorra, hotel de muntanya a Encamp Andorra, hotel a Grandvalira, excursions de muntanya, esqui de muntanya.

Valid HTML 4.01 Transitional Valid CSS!
Website: M·SCA