xxx

Estany de la Vall del Riu

 

 

Situació: Coll d’Ordino

Desnivell:  744 m.

Temps: 3 h 00 mn anada

Dificultat: Fàcil

 

http://www.excursionsandorra.com/excursions/pics/Pic del Estanyo 1.jpg 

 http://www.excursionsandorra.com/excursions/pics/Estany de la Vall del Riu.jpg

A uns 2 km de Canillo pujant pel Coll d’Ordino, trobarem a la nostra dreta una pista amb un rètol indicant el camí de la Vall del Riu. Seguirem el camí fins a les bordes de l’Armiana (10 mn) i el seguirem fins arribar al riu que travessarem per un pont. Tot seguit agafarem un corriol que s’enfila amb llaçades per dins del bosc. A la nostra dreta trobarem el camí que ve dels Plans el qual no seguirem. Continuarem per aquest corriol, passarem pel costat d’una paret de pedra amb una borda al darrere i seguirem per uns prats fins a trobar un nou rètol indicador del camí que ve dels Plans pel Solà dels Plans. Seguir el camí tot recte fins a trobar el refugi al extrem d’un prat. El deixem a la nostra esquerra i  travessem el torrent enfilant-nos entre llaçades per dins d’un bosquet. Un cop sortim del bosc ens hem de fixar en les marques de pintura ja que el camí és confós. Tornem a travessar el riu i seguim cap al fons de la vall en direcció al pedregar de Les Fonts. Tornem a creuar el riu de la Vall del Riu i remuntem unes graonades pels Passos dels Estanys. Les marques ens duran fins al petit coll previ al llac. L’Estany Gran de la Vall del Riu està situat al peu del Pic de l’Estanyó un dels set cims de més de 2900 m que hi ha a Andorra i que per la seva situació és el millor mirador d’Andorra.

El hotel Univers situat al centre d' Encamp, trobarà un hotel de muntanya diferent, càlid, acollidor, amb una marcada personalitat i un serveis i atenció irrefosable.
El ser un hotel petit i familiar ens permet oferir-li un tracte personal que el farà sentir com a casa, el gust i cura pels detalls, la diversitat de serveis i la qualitat dels productes del nostre restaurant, no deixa res a l’atzar perquè durant la seva estada, pugui gaudir al màxim del seu temps d’esquí, excursións de muntanya, i relax.

 

Copyright 2009 by Jaume Coma - hotel Univers

Webdesiugn by Jaume

Webmaster: hotelunivers@andorra.ad


Valid HTML 4.01 Transitional Valid CSS!
Website: M·SCA