xxx

Estany dels Meners

Situació:  Vall de Ransol  (parròquia de Canillo)

Desnivell:   m.

Temps:  2h 00mn.

Dificultat:  Fàcil.

 http://www.excursionsandorra.com/excursions/pics/Estany de Ransol excursions de muntanya hotel Univers Encamp Andorra.jpg

http://www.excursionsandorra.com/excursions/pics/Estany dels Meners excursions de muntanya hotel Univers Encamp Andorra.jpg 

Arribarem fins al fons de la Vall de Ransol, on hi ha unes taules amb un lloc habilitat per fer foc a l’estiu. Trobarem un rètol indicant el camí de la Serrera i dels estanys dels Meners.

 

Seguirem un camí molt ben marcat que comença suaument per la banda esquerra del riu dels Meners. Seguirem el camí fins al punt on s’uneixen els dos rius i continuarem per la canal de l’esquerra fent una ziga zaga fins a arribar al primer estany de Ransol (1 h). Vorejarem el llac per la dreta, deixant el coll a l’esquerra i seguint el camí que augmenta la seva inclinació serpentejant per un terreny esquistós fins a arribar a l’estany del Meners, sota el pic de la Serrera.

A l'hotel Univers situat al centre d' Encamp, trobarà un hotel de muntanya diferent, càlid, acollidor, amb una marcada personalitat i un serveis i atenció irrefosable.
El ser un hotel petit i familiar ens permet oferir-li un tracte personal que el farà sentir com a casa, el gust i cura pels detalls, la diversitat de serveis i la qualitat dels productes del nostre restaurant, no deixa res a l’atzar perquè durant la seva estada, pugui gaudir al màxim del seu temps d’esquí, excursións de muntanya, i relax.

 Hotel a Encamp, hotel a Andorra, hotel de muntanya a Encamp Andorra, hotel a Grandvalira, excursions de muntanya, esqui de muntanya.


Copyright 2009 by Jaume Coma - hotel Univers

Webdesiugn by Jaume

Webmaster: hotelunivers@andorra.ad

 


Valid HTML 4.01 Transitional Valid CSS!
Website: M·SCA