xxx

Estany Mort

 

Situació:  Port d’Envalira (Parròquia d’Encamp)

Desnivell:   m.

Temps:  2h 00mn.

Dificultat:  Fàcil.

 

Estany Mort Hotel Univers Encamp Andorra 

 

 

Sortim del cap damunt del Port d’Envalira i ens dirigim cap al Pic Maià per una pista fins a arribar a una gran antena, des de on hi ha una bona panoràmica del Pas de la Casa per una banda i del Pla d’Envalira per l’altra. Seguim la pista fins arribar al refugi de la Portelleta, al qual a l’estiu, s’hi arriba fins i tot en 4x4. Poc abans d’arribar al refugi trobarem un rierol a la nostra esquerra que baixa de l’estany Mort. Agafarem el camí que s’enfila pel costat del rierol en direcció al Port Dret fins a arribar a l’estany Mort.

A l'hotel Univers situat al centre d' Encamp, trobarà un hotel de muntanya diferent, càlid, acollidor, amb una marcada personalitat i un serveis i atenció irrefosable.
El ser un hotel petit i familiar ens permet oferir-li un tracte personal que el farà sentir com a casa, el gust i cura pels detalls, la diversitat de serveis i la qualitat dels productes del nostre restaurant, no deixa res a l’atzar perquè durant la seva estada, pugui gaudir al màxim del seu temps d’esquí, excursións de muntanya, i relax.

 Hotel a Encamp, hotel a Andorra, hotel de muntanya a Encamp Andorra, hotel a Grandvalira, excursions de muntanya, esqui de muntanya.

 

Copyright 2009 by Jaume Coma - hotel Univers

Webdesiugn by Jaume

Webmaster: hotelunivers@andorra

 

 


Valid HTML 4.01 Transitional Valid CSS!
Website: M·SCA