xxx

Lago Mort

 

Situación: Puerto de Envalira (Parroquia de Encamp)

Desnivel: m.

Tiempo: 2h 00mn.

Dificultad: Fácil.

 

Lago Mort Hotel Univers Encamp Andorra 

 

Salimos de arriva del Puerto de Envalira y nos dirigimos hacia el Pic Maià por una pista hasta llegar a una gran antena, desde donde hay una buena panorámica del Pas de la Casa por un lado y del Plan de Envalira por la otra. Seguimos la pista hasta llegar al refugio de la Portelleta, al que en verano, se llega incluso en 4x4. Poco antes de llegar al refugio encontraremos un arroyo a nuestra izquierda que baja del lago Mort. Tomaremos el camino que sube por el lado del arroyo en dirección al Puerto Derecho hasta llegar al lago Mort.


Parc Natural del Comapedrosa

 Parc Natural de Sorteny

Parc Natural de la Vall del Madriu

Temps a Andorra

A l'hotel Univers situat al centre d' Encamp, trobarà un hotel de muntanya diferent, càlid, acollidor, amb una marcada personalitat i un serveis i atenció irrefosable.
El ser un hotel petit i familiar ens permet oferir-li un tracte personal que el farà sentir com a casa, el gust i cura pels detalls, la diversitat de serveis i la qualitat dels productes del nostre restaurant, no deixa res a l’atzar perquè durant la seva estada, pugui gaudir al màxim del seu temps d’esquí, excursións de muntanya, i relax.

 Hotel a Encamp, hotel a Andorra, hotel de muntanya a Encamp Andorra, hotel a Grandvalira, excursions de muntanya, esqui de muntanya.

 

Copyright 2009 by Jaume Coma - hotel Univers

Webdesiugn by Jaume

Webmaster: hotelunivers@andorra.ad

 


Valid HTML 4.01 Transitional Valid CSS!
Website: M·SCA