xxx

Estanys de l´Isla i d´ Enrodat

Situació:  Vall d’Incles  (parròquia de Canillo)

Desnivell: 540 m.

Temps:  1h 20mn.

Dificultat:  Fàcil.

 

 ESTANY DE L'ISLA

Hotel Univers Encamp Estany Enrrodat 

Punt de sortida de la Vall d’Incles, on hi ha un rètol indicant el camí del Port d’Incles i Fontargent. Seguirem aquest camí fins a arribar a la pleta de Menegar situada en una petita vall formada a la dreta per l’Alt de Juclar i a l’esquerra pel Pic d’Enrodat.

 

Aleshores hem de deixar el camí de Fontargent i tombar a l’esquerra seguint unes marques vermelles. El camí s’enfila de valent seguint el rierol de l’estany d’Enrodat. Més amunt és suavitza la pendent fins a arribar al llac de l’Isla.

 

Aquest estany és molt característic ja que al seu centre hi ha un petit illot, d’aquí el seu nom. De tornada passarem per l’estany d’Enrodat que es troba a 15 mn de l’estany de l’Isla.

 

El hotel Univers situat al centre d' Encamp, trobarà un hotel de muntanya diferent, càlid, acollidor, amb una marcada personalitat i un serveis i atenció irrefosable.
El ser un hotel petit i familiar ens permet oferir-li un tracte personal que el farà sentir com a casa, el gust i cura pels detalls, la diversitat de serveis i la qualitat dels productes del nostre restaurant, no deixa res a l’atzar perquè durant la seva estada, pugui gaudir al màxim del seu temps d’esquí, excursións de muntanya, i relax.

 


Valid HTML 4.01 Transitional Valid CSS!
Website: M·SCA