xxx

Estany de la Cabana Sorda


Situació: Vall d'Incles

Desnivell: 477m.

Temps:1h 30mn.

Dificultat: Fácil

 

 Estany de la Cabana Sorda excursions de muntanya hotel univers Encamp Andorra

 Estany de la Cabana Sorda, excursions de muntanya hotel Univers Encamp Andorra

El punt de sortida està situat al costat esquerre de la carretera de la Vall d'Incles on trobarem un rètol de fusta que indica el camí de Cabana Sorda. Pujarem doncs un prat pel costat del torrent que travessarem abans d'arribar al bosc. Ens endinsarem pel bosc de pi negra per un camí molt ben marcat fins a arribar a uns prats abans del riu de la Cabana Sorda. Seguim en la mateixa direcció fins a creuar el riu de la Cabana Sorda. Remuntem unes pendents en graonades on hi ha un petit salt d'aigua poc abans d'arribar al refugi situat a pocs metres del llac.

L'estany de la Cabana Sorda està situat al peu del pic de la Coma de Varilles. Podeu gaudir d'una magnífica vista sobre Juclar i Siscaró. A l'estiu, sovint hi Trobareu cavalls pasturant. És una excursió molt fàcil i relativament curta per fer amb familia.

 

El hotel Univers situat al centre d' Encamp, trobarà un hotel de muntanya diferent, càlid, acollidor, amb una marcada personalitat i un serveis i atenció irrefosable.
El ser un hotel petit i familiar ens permet oferir-li un tracte personal que el farà sentir com a casa, el gust i cura pels detalls, la diversitat de serveis i la qualitat dels productes del nostre restaurant, no deixa res a l’atzar perquè durant la seva estada, pugui gaudir al màxim del seu temps d’esquí, excursións de muntanya, i relax.

 Hotel a Encamp, hotel a Andorra, hotel de muntanya a Encamp Andorra, hotel a Grandvalira, excursions de muntanya Andorra, esqui de muntanya.

Copyright 2009 by Jaume Coma - hotel Univers

Webdesiugn by Jaume

Webmaster: hotelunivers@andorra.ad

 


Valid HTML 4.01 Transitional Valid CSS!
Website: M·SCA