xxx

Estanys i pesca a Andorra

 


Andorra és un pais on hi trobareu molts estanys. Es per això que us volem presentar les principals excursions als nostres llacs.

 Com que moltes excursions als estanys d'Andorra ja figuren en les excursions als cims, us presentem la llista dels quals ja surten en altres itineraris.

 

 

Estanys d'Andorra - Hotel Univers Encamp

 

 

Le touriste peut pêcher en Andorre dans de différents modalités. Vous pouvez arriver à l'Hotel Mila et organiser les permis de pêche pour la journée ou pour plusieurs jours. Nous sommes un très bon point, très centrique. Les pêcheurs de l'arriège nous utilisent régulièrement pour venir pratiquer leur sport dans nos lacs. Il faut juste passer par l'organisme approprié pour la licence temporaire et les permis pour le type de pèche voulu:

  • Zone de pêche controlé
  • Pêche sans mort
  • Zone de pêche à la mouche, controlé

Les normes en vigueur, types d'hameçons, les zones controlés, limitations, tarifs et autres informations sont disponibles dans ce document pdf complet, edité en 4 langues par Andorra Turisme et le Ministère de Tourisme et de l'Environnement.

 

 

Temporada de pesca a Andorra

Pesca a AndorraPesca a AndorraEntre el 14 de març i l'11 de   novembre de 2013

 Fins a l'11 de novembre de 2013 (depenent de la zona) està oberta la temporada de pesca a Andorra amb rius i llacs d'alta muntanya fàcilment accessibles per a  tothom.

Els rius andorrans es caracteritzen per ser petits, ràpids i no gaire freqüentats, tot i ser de molt fàcil accés. Respecte als llacs, la majoria son de dimensions reduïdes i formes arrodonides.

Tingueu en compte que per poder pescar a Andorra heu de tenir la llicència pertinent, que podeu tramitar a l'edifici de Govern o als diferents comuns del país, teniu disponibles llicències per un dia, al preu de 13 euros o per tota la temporada al preu de 95 euros.Recordeu que les dates oficials per a la Pesca a Andorra son: 
Als rius, entre el 14 d’abril i el 30 de setembre de 2013, i als estanys, entre el 23 de juny i el 30 de setembre de 2013.Per a més informació podeu consultar el web de la Federació Andorrana de Caça i Pesca  www.facip.com/pesca o enviant un e-mail al departament de pesca de Govern pesca@govern.ad
IMPORTANT:     eix o formatge.

     La quantitat de captures (8, 5, o 2) i talla (20, 23, 30 o 35cm), varia enfunció del lloc. També hi ha zones de "pesca sense mort".
     Prohibit pescar amb més d'una canya alhora.
     Tota la informació que necessitin es la facilitarà el Hotel.

 Trucha fario arroyo Pirenaico

Nom científic: Salmo trutta fario
Longitud mitjana: 20-35 cm; màxima: 1 m
Pes mitjà: 150-400 g, màxim: mes de 7 kg
Longevitat: 6 a 13 anys.
 

 
 Salvelino
 
Nom Científic: Salvelinus fontinalis
Anglès Número: truita de rierol, truita tacada
Nombre anglès: truita, salmó truita, truita de rierol, truita marró, truita de rierol
Longitud mitjana: 20 - 25 cm; Màxima: 35 a 40 cm
Pes Medi als Pirineus: 250-400 g, Màxim: 1 kg
Longevitat: 5 a 7 anys.
 
 Cristivomer 45cm
 
 Número científico: Salvelinus namaycush
Longitud media: 35 - 40 cm máxima: 1,10 m
Peso medio en los Pirineos: 600 g maximal: 10 k
Longevidad: 20 años y mas.
 
 Trucha Arco Iris
 Nom Científic: Oncorhynchus mykiss
Nom d'Anglès: la truita arc de Sant Martí
Longitud mitjana: 20 - 30 cm, 70 cm Màxima ::
Pes Medi als Pirineus: 300 - 400 g; Màxim: 3 a 5 kg
Longevitat: 8-9 Jahr.
 
 jeune saumon
 
 No Es troba en els llacs de muntanya si no Una mica Més baix en grans RIUS dels Pirineus.
Segons la Temperatura de l'Aigua i menjar disponible. La seva Vida a Riotranscorre MOLT A PROP DE LES truites.
A l'hotel Univers situat al centre d' Encamp, trobarà un hotel de muntanya diferent, càlid, acollidor, amb una marcada personalitat i un serveis i atenció irrefosable. El ser un hotel petit i familiar ens permet oferir-li un tracte personal que el farà sentir com a casa, el gust i cura pels detalls, la diversitat de serveis i la qualitat dels productes del nostre restaurant, no deixa res a l’atzar perquè durant la seva estada, pugui gaudir al màxim del seu temps d’esquí, excursións de muntanya, i relax.

 

 Hotel de muntanya Andorra, excursion Andorra, esqui Andorra.
Hotel a Encamp, hotel a Andorra, hotel de muntanya a Encamp Andorra, hotel a Grandvalira, excursions de muntanya, esqui de muntanya.
 

Copyright 2009 by Jaume Coma - hotel Univers

Webdesiugn by Jaume

Webmaster: hotelunivers@andorra.ad

 

Valid HTML 4.01 Transitional Valid CSS!
Website: M·SCA