xxx

Estanys i pesca a Andorra

 


Andorra és un pais on hi trobareu molts estanys. Es per això que us volem presentar les principals excursions als nostres llacs.

 Com que moltes excursions als estanys d'Andorra ja figuren en les excursions als cims, us presentem la llista dels quals ja surten en altres itineraris.

 

 

Estanys d'Andorra - Hotel Univers Encamp

 

El turista puede pescar en Andorra en diferentes modalidades. Usted puede venir al Hotel Mila y organizar un permiso diario de un dia o de varios, e ir a practicar la pesca con nuestro hotel como punto de salida, desde nuestra localización absolutamente céntrica en el país. Sólo cal pasar por el organismo vigente por tal de organizar la licéncia de pesca, y el permiso para el tipo de pesca que se quiera:

  • Acotado de pesca
  • Pesca sin muerte
  • Acotado de pesca con mosca

Las normativas vigentes, las zonas de pesca, limitaciones, precios y una extensa información estan diponibles en este documento pdf completo, editado en 4 idiomas por Andorra Turismo y el Ministerio de Turismo y Medio Ambiente.

 

Temporada de pesca a Andorra

Pesca a AndorraPesca a AndorraEntre el 14 de març i l'11 de   novembre de 2013

 Fins a l'11 de novembre de 2013 (depenent de la zona) està oberta la temporada de pesca a Andorra amb rius i llacs d'alta muntanya fàcilment accessibles per a  tothom.

Els rius andorrans es caracteritzen per ser petits, ràpids i no gaire freqüentats, tot i ser de molt fàcil accés. Respecte als llacs, la majoria son de dimensions reduïdes i formes arrodonides.

Tingueu en compte que per poder pescar a Andorra heu de tenir la llicència pertinent, que podeu tramitar a l'edifici de Govern o als diferents comuns del país, teniu disponibles llicències per un dia, al preu de 13 euros o per tota la temporada al preu de 95 euros.Recordeu que les dates oficials per a la Pesca a Andorra son: 
Als rius, entre el 14 d’abril i el 30 de setembre de 2013, i als estanys, entre el 23 de juny i el 30 de setembre de 2013.Per a més informació podeu consultar el web de la Federació Andorrana de Caça i Pesca  www.facip.com/pesca o enviant un e-mail al departament de pesca de Govern pesca@govern.ad
IMPORTANT:     eix o formatge.

     La quantitat de captures (8, 5, o 2) i talla (20, 23, 30 o 35cm), varia enfunció del lloc. També hi ha zones de "pesca sense mort".
     Prohibit pescar amb més d'una canya alhora.
     Tota la informació que necessitin es la facilitarà el Hotel.

 Trucha fario arroyo Pirenaico

Nom científic: Salmo trutta fario
Longitud mitjana: 20-35 cm; màxima: 1 m
Pes mitjà: 150-400 g, màxim: mes de 7 kg
Longevitat: 6 a 13 anys.
 

 
 Salvelino
 
Nom Científic: Salvelinus fontinalis
Anglès Número: truita de rierol, truita tacada
Nombre anglès: truita, salmó truita, truita de rierol, truita marró, truita de rierol
Longitud mitjana: 20 - 25 cm; Màxima: 35 a 40 cm
Pes Medi als Pirineus: 250-400 g, Màxim: 1 kg
Longevitat: 5 a 7 anys.
 
 Cristivomer 45cm
 
 Número científico: Salvelinus namaycush
Longitud media: 35 - 40 cm máxima: 1,10 m
Peso medio en los Pirineos: 600 g maximal: 10 k
Longevidad: 20 años y mas.
 
 Trucha Arco Iris
 Nom Científic: Oncorhynchus mykiss
Nom d'Anglès: la truita arc de Sant Martí
Longitud mitjana: 20 - 30 cm, 70 cm Màxima ::
Pes Medi als Pirineus: 300 - 400 g; Màxim: 3 a 5 kg
Longevitat: 8-9 Jahr.
 
 jeune saumon
 
 No Es troba en els llacs de muntanya si no Una mica Més baix en grans RIUS dels Pirineus.
Segons la Temperatura de l'Aigua i menjar disponible. La seva Vida a Riotranscorre MOLT A PROP DE LES truites.
A l'hotel Univers situat al centre d' Encamp, trobarà un hotel de muntanya diferent, càlid, acollidor, amb una marcada personalitat i un serveis i atenció irrefosable. El ser un hotel petit i familiar ens permet oferir-li un tracte personal que el farà sentir com a casa, el gust i cura pels detalls, la diversitat de serveis i la qualitat dels productes del nostre restaurant, no deixa res a l’atzar perquè durant la seva estada, pugui gaudir al màxim del seu temps d’esquí, excursións de muntanya, i relax.

 

 Hotel de muntanya Andorra, excursion Andorra, esqui Andorra.
Hotel a Encamp, hotel a Andorra, hotel de muntanya a Encamp Andorra, hotel a Grandvalira, excursions de muntanya, esqui de muntanya.
 

Copyright 2009 by Jaume Coma - hotel Univers

Webdesiugn by Jaume

Webmaster: hotelunivers@andorra.ad

 

Valid HTML 4.01 Transitional Valid CSS!
Website: M·SCA