xxx

GR 11 Andorra (GR-Grand recorregut )


  •  Distancia aproccimada 40 km.
  • La cota  més alta del GR Andorra es la Portella de Baiau    2756 m.
  • La cota mes baixe es Encamp 1250 m.
Vall del Madriu Ramio,excursions hotel Univers Encamp Andorra

Estany Negra,Pic del Comapedrosa - Hotel Univers Encamp

 

 

El recorregut d'aquest sender va per tot el Pirineu de cap a cap pel vessant de l'Estat espanyol i és per aquest motiu que creua Andorra d'oest a est; tan a Andorra com a l'Estat espanyol té la mateixa referència: GR 11.

Entra a Andorra per la portella de Baiau (2.756 m), procedent de la vall Ferrera catalana, i tot davallant passa per l'estany Negre, el refugi de Comapedrosa (2.224 m) on coincideix amb el GRP1 i continuen un tram junts fins que es troba l'inici/final de la variant andorrana GR 11-8, el GR 11 continua la davallada fins a Arinsal (1.600 m) d'on torna a pujar ara cap al coll de les Cases (1.958 m) i després davalla cap a Arans (1.300 m), a continuació torna a pujar, ara cap al pic de Sorovilles (1.740 m), baixa al Castell dels Moros (1.450 m), puja al coll d'Ordino (1.983 m) i davalla a Encamp (1.250 m); des d'aquesta població puja a l'estany d'Engolasters (1.600 m) i continua cap a Ràmio on coincideix amb el GR 7, els dos senders van junts fins a l'Estall Serrer on se'ls ajunta el GRP1, els tres senders continuen pel mateix camí fins al refugi i estany de l'Illa (2.480 m) on el GR 11 se separa dels altres i continua la pujada vers el coll de Vall Cibera (2.517 m) d'on davalla cap a la cabana dels Esparvers, ja a Catalunya.

El tram andorrà d'aquest sender té quasi 40 km i, com en el cas del GR 7, cal tenir en compte els importants desnivells que se salven amb les diferents pujades i baixades que fa l'itinerari. La cota més alta del GR a Andorra és la portella de Baiau (2.756 m) i la més baixa és a Encamp (1.250 m).

  Plano d'Andorra - Hotel Univers Excusions de muntanya

 

fecebook hotel Univers Encamp

A l'hotel Univers situat al centre d' Encamp, trobarà un hotel de muntanya diferent, càlid, acollidor, amb una marcada personalitat i un serveis i atenció irrefosable.
El ser un hotel petit i familiar ens permet oferir-li un tracte personal que el farà sentir com a casa, el gust i cura pels detalls, la diversitat de serveis i la qualitat dels productes del nostre restaurant, no deixa res a l’atzar perquè durant la seva estada, pugui gaudir al màxim del seu temps d’esquí, excursións de muntanya, i relax.

 


Hotel de muntanya Andorra, excursion Andorra, esqui Andorra.
Hotel a Encamp, hotel a Andorra, hotel de muntanya a Encamp Andorra, hotel a Grandvalira, excursions de muntanya, esqui de muntanya.
 

Copyright 2009 by Jaume Coma - hotel Univers

Webdesiugn by Jaume

Webmaster: hotelunivers@andorra.ad


Valid HTML 4.01 Transitional Valid CSS!
Website: M·SCA