xxx

PIC DE FONTARGENT ESQUI DE MUNTANYA

 

 http://www.excursionsandorra.com/excursions/pics/Pic de Fontargent.jpg

 

  Si la vall d’incles està oberta, arribem fins al parking de la Baladosa (1820mt), sinó ho haurem de fer amb els esquís. Del parking seguim el camí del HRP que va cap al coll de fontargent per la riba dreta del riu de manegor. Cap a cota 2000 aprox creuem el riu i passem cap a la solana, ens orientarem cap a nord-oest com si anéssim al pic anrodat i superarem la part més dreta (200mt) pel millor pas segons innivació, cap a cota 2200 el terreny torna a planejar i ens endinsarem per zones acomades fins al davant de l'estany de l'isla i la canal del mateix nom, just en aquest punt (2370mt aprox) virarem a nord-est per accedir fins el coll d'anrodat 2554mt, del coll seguim la carena que ens porta fins al cim en direcció sud-est, la carena és una mica aèrea però cap problema amb esquís. Arribem al cim de fontargent (2618mt). Del cim baixem per l'ampla pala sud, sempre amb tendècia cap a est anem baixant algún esglaó que ens deixen sobre les canals d'espones. Aquí hem de trobar el pas clau de la baixada : cap a cota 2300 aprox veurem un pi gros, l'hem d'anar a buscar i darrera seu amaga l'accés al peu de la vall per pendents bastant dretes. Arribem altre cop a l riu de manegor i baixem per anar a buscar el camí de pujada i desfer-lo fins el parking.

 

A l'hotel Univers situat al centre d' Encamp, trobarà un hotel de muntanya diferent, càlid, acollidor, amb una marcada personalitat i un serveis i atenció irrefosable. El ser un hotel petit i familiar ens permet oferir-li un tracte personal que el farà sentir com a casa, el gust i cura pels detalls, la diversitat de serveis i la qualitat dels productes del nostre restaurant, no deixa res a l’atzar perquè durant la seva estada, pugui gaudir al màxim del seu temps d’esquí, excursións de muntanya, i relax.

 

 Hotel de muntanya Andorra, excursion Andorra, esqui Andorra.
Hotel a Encamp, hotel a Andorra, hotel de muntanya a Encamp Andorra, hotel a Grandvalira, excursions de muntanya, esqui de muntanya.
 

Copyright 2009 by Jaume Coma - hotel Univers

Webdesiugn by Jaume

Webmaster: hotelunivers@andorra.ad

 

 


Valid HTML 4.01 Transitional Valid CSS!
Website: M·SCA