xxx

Pic d'Ensagents (2.858 m.)

Intineraris de muntIanya Andorra, excursions de muntanya.

 

Situació: Cortals d’Encamp
Temps: 2h 30 mn anada.
Desnivell: 813 m.
Dificultat: MitjaPic d'Ensagents o d' Enportona, excursions hotel Univers Encamp Andorra
 

Pic d'Ensagents o d' Enportona,excursions hotel Univers Encamp Andorra
 

Ens dirigirem cap a la vall dels Cortals d’Encamp i deixarem el cotxe a l’estació intermèdia del Funicamp, de on sortirem en direcció a la collada d’Enradort seguint un corriol que passa per l’esquerra del rierol. El sender va girant de mica en mica cap a la dreta, endinsant-nos cap a una vall cada cop més tancada i amb grans blocs de pedra, que ens durà cap als estanys d’Emportona. Aquesta vall és molt solitària i s’hi respira una gran tranquil·litat.


Seguirem el sender rocós i anirem guanyant desnivell de manera suau fins a situar-nos pràcticament al peu del nostre objectiu. Davant nostre trobarem un coll amb una forta pendent i un gran gendarme molt visible. Remuntarem el coll i girarem a l’esquerra. Tan sols ens queda seguir per la cresta fins el cim.


Fer el Pic d’Ensagents per la vall d’Emportona, no és el camí més emprat i precisament per això el recomanem molt especialment. Cim amb una vista excel·lent sobre els llacs d’Ensagents, els d’Emportona i també sobre els llacs del Cercle de Pessons i els diferents cims que el formen.

 

 http://www.excursionsandorra.com/excursions/pics/Planell Pic d'Ensagents.jpg

Parc Natural del Comapedrosa

 Parc Natural de Sorteny

Parc Natural de la Vall del Madriu

Temps a Andorra

facebook
A l'hotel Univers situat al centre d' Encamp, trobarà un hotel de muntanya diferent, càlid, acollidor, amb una marcada personalitat i un serveis i atenció irrefosable.
El ser un hotel petit i familiar ens permet oferir-li un tracte personal que el farà sentir com a casa, el gust i cura pels detalls, la diversitat de serveis i la qualitat dels productes del nostre restaurant, no deixa res a l’atzar perquè durant la seva estada, pugui gaudir al màxim del seu temps d’esquí, excursións de muntanya, i relax.

Hotel de muntanya Andorra, excursion Andorra, esqui Andorra.

Hotel a Encamp, hotel a Andorra, hotel de muntanya a Encamp Andorra, hotel a Grandvalira, excursions de muntanya, esqui de muntanya.
 
 

Copyright 2009 by Jaume Coma - hotel Univers

Webdesiugn by Jaume

Webmaster: hotelunivers@andorra.ad


Valid HTML 4.01 Transitional Valid CSS!
Website: M·SCA