xxx

Pic de Tristaina (2.878 m.)

Intineraris de muntIanya Andorra, excursions de muntanya.

 

Situació: Arcalís
Temps: 3h 00mn anada.
Desnivell: 879 m.
Dificultat : Mitja

 
http://www.excursionsandorra.com/excursions/pics/Pic de Tristaine.jpg 
 

 http://www.excursionsandorra.com/excursions/pics/Pic de Tristaina 2.jpg

Sortim del restaurant de la Coma d’Arcalís al costat del telecadira de Creussans en un camí ben marcat que ens duu al segon llac de Tristaina 2.288m. Travessem el riu i voregem el llac per la dreta. De mica en mica, el camí s’allunya de l’estany i va a cercar un rierol fins a arribar a un pla herbós damunt del tercer llac, que ens queda a l’esquerra i més baix.


Superada una petita graonada, arribarem a uns estanyols 2.440 m. que deixarem enrere i ens dirigirem cap al port de l’Arbella. Arribat aquest punt, podem optar per pujar per una forta pendent a l’esquerra del coll, per la bretxa i seguir la cresta o bé seguir unes fites que ens duran més cap a l’esquerra per un camí més fàcil i fresat encara que, en els darrers 100 m hi ha una grimpada. Sigui quin sigui el camí escollit, els últims 185 m són bastant drets i els més complicats de l’ascensió.

 

Magnífica panoràmica damunt els llacs de Tristaina, la Font Blanca, el Cataperdís i el Pic d’Arcalís i ja en terres pallareses, la Pica d’Estats i la Pica Roja.

Del cantó occità veurem l’estany Forcat amb el refugi i els pics de l’estany Forcat, de Malcaràs i de l’Aspre.

 

 http://www.excursionsandorra.com/excursions/pics/Planell Pic de Tristaina.jpg

A l'hotel Univers situat al centre d' Encamp, trobarà un hotel de muntanya diferent, càlid, acollidor, amb una marcada personalitat i un serveis i atenció irrefosable.
El ser un hotel petit i familiar ens permet oferir-li un tracte personal que el farà sentir com a casa, el gust i cura pels detalls, la diversitat de serveis i la qualitat dels productes del nostre restaurant, no deixa res a l’atzar perquè durant la seva estada, pugui gaudir al màxim del seu temps d’esquí, excursións de muntanya, i relax.

 Hotel de muntanya Andorra, excursion Andorra, esqui Andorra.

Hotel a Encamp, hotel a Andorra, hotel de muntanya a Encamp Andorra, hotel a Grandvalira, excursions de muntanya, esqui de muntanya.
 
 

Copyright 2009 by Jaume Coma - hotel Univers

Webdesiugn by Jaume

Webmaster: hotelunivers@andorra.ad

 


Valid HTML 4.01 Transitional Valid CSS!
Website: M·SCA