xxx

Hola Excursionistes

 Intineraris de muntanya Andorra, excursions de muntanya.Esqui de muntanya.

Excursions de muntanya Hotel Univers Encamp  

Hola, benvingut excursionista. L'hotel Univers d'Encamp ha creat aquesta pàgina web per tal de compartir la nostra afició per la muntanya amb tots vosaltres.

Andorra , la gran desconeguda, sempre ens sorprèn quan fem caminades . Sembla que només se la coneix per les pistes d'esquí, el tabac i l'alcohol, però la veritat és que és una meravella com a paisatge, camins, i muntanyes a recórrer.

En aquestes pàgines hi trobareu descripcions d'excursions per a fer a peu (amb i sense neu) i d'esquí de muntanya, amb una explicació de l'itinerari, els horaris, etc. Sempre coses no gaire complicades.

Tot seguit trobareu 16 itineraris d'excursions als cims més bonics i importants del nostre petit país, Andorra.

Cadascuna de les ressenyes conté la següent informació:

SITUACIÓ: indica l'indret de sortida

TEMPS: temps de durada de l'excursió. És simplement orientatiu i pot variar depenent , de la quantitat i estat de la neu, nombre de persones, etc.

DESNIVELL: desnivell en metres, de pujada.

DIFICULTAT: La dificultat ve donada per diferents factors: dificultats tècniques (com ara trams de grimpada o pendent pronunciades en el cas de l'esquí), un fort desnivell, la durada de l'excursió, o una combinació de varis factors. La valoració donada és subjectiva i només s'ha de prendre en sentit orientatiu.

DESCRIPCIÓ: breu descripció de l'itinerari seguit, assenyalant els principals punts de referència.

MAPA: mapa de carenes amb l'itinerari.

Pic de la Roca Entravessada - Excursions Andorra- Hotel Univers Encamp

 

També hem pensat donar a conéixer unes passejades algunes d'elles culturals, que són molt agradables i a l'abast de tothom.

 

Excursions de Muntanya - Hotel Univers Encamp 

 

 Andorra és un pais on hi trobareu molts estanys. Es per això que us volem presentar les principals excursions als nostres llacs.

 Com que moltes excursions als estanys d'Andorra ja figuren en les excursions als cims, us presentem la llista dels quals ja surten en altres itineraris.

 

 

Estanys d'Andorra - Hotel Univers Encamp

 

 www.excursionsandorra.com

  www.hoteluniversandorra.com

Enllaços d'interes

fecebook hotel Univers Encamp                                                             

A l'hotel Univers, situat al centre d' Encamp, trobarà un hotel de muntanya diferent, càlid, acollidor  i familiar, amb una marcada personalitat i un serveis i atenció irrefosable.

El ser un hotel de muntanya petit i familiar ens permet oferir-li un tracte personal que el farà sentir com a casa, el gust i cura pels detalls, la diversitat de serveis i la qualitat dels productes del nostre restaurant, no deixa res a l’atzar perquè durant la seva estada, pugui gaudir al màxim del seu temps d’esquí, excursións de muntanya i relax. Li organitzem qualsevol tipus d'excursió, ja sigui amb esquís de muntanya, raquetes a l'hivern i escursions als nostres cims o estanys, i tambè amb 4x4 a l'estiu.

 Hotel de muntanya Andorra, excursion Andorra, esqui Andorra. Excursions al Pirineu. Esqui de muntaya Andorra. Excursions de muntanya.Estanys i llas del pirineu

                                                                                                                                 

Copyright 2009 by Jaume Coma - hotel Univers                                      

Webdesign by Jaume

Webmaster: hotelunivers@andorra.ad


Valid HTML 4.01 Transitional Valid CSS!
Website: M·SCA